KözösségNotes InSpiral A5 vonalas fekete-narancs

?
Info vonal 
Ár
Méret
A5 jegyzet
  • A5 jegyzet
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

InSpiral jegyzet - Mindenkit Inspirál

Az Inspiral jegyzetek mindenkit új ötletekre InSpirálnak. Könnyed használhatóság és divatos megjelenés jellemzi őket. Ha ehhez hozzáadjuk az Inspiral jegyzetek  borítóinak egyedi, Soft Touch fóliás és UV lakkos felületkezelését, a trendi színeket, a rugalmas zárószalagot és tolltartót, egy igazán remek terméket kapunk.
 
A tervező naptár + jegyzet összeállítás a vevői igények maximális figyelembevételével készült. A 24 oldalas tervező naptárban minden napra bejegyezhetjük teendőinket és az egész hónapot könnyedén áttekinthetjük, míg jegyzeteinket a vonalas jegyzetlapokra rögzíthetjük.
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.