KözösségAgenda MyPastel fekvő zsebnaptár zöld

?
Info vonal 
Ár
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

MyPastel - Közel áll Önhöz

A nagy művészek, mint Leonardo Da Vinci a XV. századi Reneszánsz-kor óta használnak pasztell színeket, melyek árnyalatai az összes festékfajta közül a legközelebb állnak a száraz nyersanyagok eredeti, természetes színeihez. 
 
Ebből a forrásból merítettünk a MyPastel agendák megalkotásánál. A lágy, nyugtató színek kedvelőinek ideális társ ez a határidőnapló, mely a légies, ívelt évszámnyomással és a széleken található varrott mintázatú kerettel a nap bármely pontján relaxáló hatással lesz Önre és környezetére egyaránt. A krém színű lapok tovább fokozzák a naptár szépségét.
Tartalom

A fekvő zsebnaptárak felépítése:

  • Személyes információs oldal
  • Összesített naptár tárgy és követő év
  • Éves tervező horizontális és vertikális elrendezésben
  • Nemzetközi ünnepek
  • 1 hét / 2 oldal beosztású naptár (névnapok, magyar ünnepnap kiemelés, eltelt/hátralévő napok, összesített havi naptár, jegyzetrész)
  • Jegyzet oldalak, melyek telefonregiszterként is használhatóak
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.