KözösségAgenda InSpiral fekvő zsebnaptár spirálos Alma

?
Info vonal 
Ár
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

InSpiral zsebnaptár

Új, spirálos zsebnaptáraink mindenkit új ötletekre és célokra InSpirálnak színes borítóikkal, kényelmes használatukkal. Nyolc féle színes grafikával és minőségi fém ikerspirállal készülnek. A borítók teljesen visszahajthatóak, így mindig stabil írófelületet biztosítanak. A kerekített sarok tovább fokozza a naptár szépségét és könnyíti használatát.
 
InSpiral zsebnaptár - és vidáman indul minden napja!
Tartalom

Az InSpiral fekvő zsebnaptár felépítése:

  • Személyes információk
  • Összesített naptár
  • 1 hét / 2 oldal beosztású naptár (névnapok, magyar ünnepnap kiemelés, napkelte-napnyugta adatok, Holdállások,  jegyzetrész)

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.